Meny Copenhagen Food Market

Velkommen til Copenhagen Food Market – Københavns mest velassorterede fødevaremarked med et bredt sortiment af dagligvarer og håndplukkede delikatesser.

I vores sortiment indgår mere end 12.000 forskellige dagligvarer. Vi har valgt at samarbejde med mange forskellige leverandører, store som små, for at sikre kvaliteten, samt det store og anderledes udvalg.

Besøg vores mange afdelinger i butikken. Der venter dig fantastiske og fristende smagsoplevelser. Vores fagligt uddannet personale tager imod dig og inspirerer dig, så du vil få en indkøbsoplevelse ud over det sædvanlige.

For at kunne imødekomme dine ønsker bedst muligt har vi, foruden vores store udvalg af dagligvarer; en 1. klasses slagter, en velassorteret delikatesse, friske fisk af høj kvalitet, vores egen sushi kok, en betjent osteafdeling, en vinafdeling med Københavns største vinsortiment, spiritus til fest og til entusiasten, samt en frugt & grøntafdeling, der blev kåret som Danmarks bedste i 2016 af Fødevare og Landbrugsmessen.

Vores lokale bager, der leverer brød, wienerbrød og kager af højeste kvalitet, er Lagkagehuset, og hvis du elsker chokolade af den fineste slags, så vil Peter Beiers rene eller fyldte chokolader være et særdeles godt valg, og du kan købe disse i vores store dagligvarebutik.

Hvad mere kan man ønske sig – og så er det hele samlet under et tag – i samme butik.Vi tager med glæde imod en udfordring – har vi ikke varen i vores internationale dagligvarebutik, så vil vi gøre alt for at undersøge muligheden for at bringe den hjem til butikken.

Vi glæder os til at betjene dig hos MENY Copenhagen Food Market – et fristende indkøbsmiljø i Vermlandsgade på Amager.

 

Velkommen!

Christian Kragbøll
Købmand