Meny Amager

MENY Amager – dit fødevaresupermarked på Amager
MENY har haft glæden af at kunne udvide til mange nye butikker rundt omkring i landet. MENY på Amager, også kendt som Copenhagen Food Market, er blot en af dem. Din MENY Amager er i sandhed fødevarernes Mekka – den har alt hvad hjertet kan begære, og det vel og mærket i den mest udsøgte kvalitet på markedet.

Hos Copenhagen Food Market, dit MENY supermarked på Amager, er vi især stolte over vores mange indbydende specialafdelinger: chokolade, vin, spiritus, frugt og grønt, fisk, ost, delikatesse og ikke mindst vores slagter afdeling, der er sprængfyldt med masser af fantastiske kvalitets tilbud hver eneste dag. Få derudover stillet sulten i vores bagerafdeling, hvor Lagkagehuset byder på fristende bagværk, brød og kager i forskellige skikkelser.

Gå på opdagelse hos dit MENY supermarked på Amager
Det kan være svært at forestille sig et sted, hvor fødevarer og faglighed går op i en højere enhed. Hos din MENY Amager har vi valgt, at vores afdelingsledere er synlige i butikken, så du kan få oplysninger om varerne og spørge om råd, hvis du er i tvivl om hvordan varen kan kombineres med andre varer. Vi har masser af viden om diverse produkter og deler gerne ud af den.

Så kom forbi dit MENY supermarked på Vermlandsgade og se alt med egne øjne. Vi synes i hvert fald selv, at vi er verdens bedste supermarked på Amager.