Vin

MENY vin i høj kvalitet
MENY Copenhagen Food Market kan tilbyde Danmarks måske største vinsortiment, der byder på en kavalkade af dejlige vine fra stort set alle verdenshjørner. Sortimentet indeholder velsmagende dråber, ikke kun i bredden, men også i dybden. Derudover har MENY vin i alle prisklasser, så alle kan nyde en god kvalitets vin uden at skulle tømme pengepungen.

I butikken har vi har etableret en betjent vinbar, hvor du har mulighed for at smage vin fra mange forskellige producenter. Kom ind og få en snak om de mange muligheder. Vores dygtige vinkyper er altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige vin til alle lejligheder.

Savner du en bestemt vin så kontakt os, vi skaffer den gerne hjem til dig. Og køber du vin til større arrangementer, så har vi har ”fest garanti”, hvilket betyder, at du kan returnere flasker, der ikke er åbnet, mod forevisning af kvittering.

MENY Copenhagen Food Market afholder også løbende arrangementer, hvor vi serverer vin og lækre delikatesser fra vores store udvalg, så du kan lade dig inspirere både til hverdag og fest. Hold øje med informationer i butikken eller spørg vores vinkyper om de næste datoer.