Slagter

Kvalitets slagter på Amager hos Copenhagen Food Market
I vores slagterafdeling har vi altid fuld fokus på kvalitet. Vores slagter på Amager sørger for, at du får en unik smagsoplevelse såvel til hverdag som til fest.

Vi har oksekød af sublim kvalitet. Du er simpelthen nødt til at prøve vores Dry-aged oksekød. Dry-aging, eller tør modning/krog modning, som det også kaldes, er en gammel metode til at modne kød, således at det både bliver mere smagfuldt og samtidigt bliver langt mere mørt.

Derudover, tilbyder vi alt fra frilandsgrise og økologisk kød til hjemmelavede spegepølser, sylter, postejer, salater samt meget andet. Det er det kvalitetsbevidste danske slagterhåndværk, den høje råvare kvalitet, samt vores egen dygtige slagter på Amager, der er hemmeligheden bag de unikke smagsoplevelser, når du gør dine indkøb i slagterafdelingen hos Copenhagen Food Market.

Vi er tilstede fra kl. 8 morgen til kl. 20 aften, og modtager gerne bestillinger, hvad enten det er til 2 eller 30 personer. Vi holder fast i den personlige service, så derfor laver vi gerne de udskæringer, som du efterspørger i butikken.

Derudover vil du garanteret møde vores slagter ude i butikken på Amager, hvor der vil blive budt på smagsprøver, imens du handler. Vi inspirerer gerne til nye smagsoplevelser, og giver selvfølgelig et par råd med til tilberedningen.

Slagterafdelingen hos Copenhagen Food Market – din slagter på Amager!