Frugt & Grønt

Det første du møder, på din vej gennem vores dagligvare butik, er vores flotte, farverige og indbydende grønt afdeling med internationalt snit.

Altid et stort udvalg af friske varer med 1. klasses kvalitet.  Vi har råvarer fra hele verden og vi har råvarer fra mange lokale danske producenter. Det giver et samspil der er helt unikt. Som eksempel, har vi henover sommeren op til 25 forskellige slags tomater. Få inspiration og idéer ud fra sæsonens råvarer – vores fagligt uddannet personale er klar til, at hjælpe dig i både frugt og grønt

Vidste du i øvrigt, at vores frugt og grønt afdeling er blevet kåret som Danmarks bedste i 2016 på Fødevare og Landbrugsmessen, hvor vi modtog Årets Frugt og Grønt Pris – den bedste anbefaling af kvaliteten på vores frugt og grønt.

Vi tilbyder et stort udvalg af økologisk frugt og grønt, betjent nøddebar hvor du kan vælge mellem forskellige sorter af nødder, betjent juicebar med friskpresset juice efter eget valg samt Turkish Delight. Stor bær-køler med alle årstidens bær, altid friskt og indbydende – og vi byder naturligvis på smagsprøver. Velkommen i det grønne !