Delikatesse

MENYs delikatesse er et besøg i sig selv værd
Lykken er selv at kunne vælge – såfremt der vel og mærket er tilstrækkeligt at vælge iblandt – og det er der i høj grad i vores delikatesse afdeling hos Copenhagen Food Market.

I vores delikatessen hos MENY Copenhagen Food Market kan du få alt fra hjemmelavede salater, lune postejer, frisk skåret pålæg – røget som ferskt – et særligt udsøgt udvalg af oste, salami, skinker og pancetta, tilbehør til antipasta, smørrebrød, frisk grillede kyllinger og meget, meget mere. Stort set alt hvad hjertet kan begære til din frokost eller aftensmad. Alt sammen fremtryllet af vores dygtige kokke med basis i markedets bedste råvarer. Delikatesser med stort K for Kvalitet.

MENY delikatesse, der gør det nemmere for dig
Vil du gerne være sikker på, at dine yndlings smørrebrød eller tapas stadig er at finde i diskene når du kommer ind i butikken sidst på dagen? Så bestil dem gerne på forhånd. Ligesom vi kan lave smørrebrød og tapas på bestilling, så kan vi også sørge for sandwich til skovturen. Eller måske skal du afholde et arrangement, bestil, og vi leverer naturligvis maden – nemt og helt uden besvær.

Alt dette og mere til kan du få i den store og lækre MENY delikatesse hos Copenhagen Food Market. Kom selv og se med egne øjne, hvad vi kan tilbyde! Og få gerne en snak med vores slagtermester omkring ønsker, råd eller vejledning.